Legenden har blitt enda bedre

Det er mange gode grunner til at Toyota Hilux har solgt utrolige 16 millioner enheter siden den kom på markedet i 1968. Nå blir listen med skryt og godord enda lengre.

Tøffere, større, sterkere, finere, stiligere, høyere komfort og lavere støynivå. Tidsriktig design, forbedrede kjøreegenskaper, avansert utstyr og økt sikkerhet. Bedre fremkommelighet, sterkere konstruksjon, forbedrede 4×4 egenskaper, økt hengervekt og bedre kollisjonssikkerhet.

Dette er bare noen av tilbakemeldingene på splitter nye Toyota Hilux – et ikon, også kjent som verdens mest robuste pickup!

Toyota Hilux er en legende og har i en årrekke vært Norges mest solgte pickup. Den har blitt selve symbolet på nyttebiler – med fokus på slitestyrke, praktiske egenskaper og enkelhet.

«Toyota har med denne modellen klart å skape en arbeidshest med kjøreegenskaper som er tilnærmet nivået til en familie-SUV.»
dinside.no/motor

Men hvordan er egentlig nye Toyota Hilux?

Vi tok med oss åttende generasjon Hilux til Helgelandsmoen for å teste kjøreegenskapene, i et terreng som er tilpasset verdens mest hardføre pickup. Se filmen.

I Europa ble det solgt 34.000 Hilux i 2015, noe som representerte en segmentandel på 23,1 % og gjorde Hilux til den bestselgende pickup i Europa. Det er ingen grunn til at suksessen ikke skal fortsette i årene som kommer.

For mer info om nye Hilux, besøk toyota.no

 

Beinhard på utsiden. Behagelig på innsiden.